Kreukniet & Van den Ouden

Kreukniet & Van den Ouden B.V., voorheen Mr. W. Kreukniet B.V., is in april 2004 opgericht door mr. W. Kreukniet. Samen met mw. K. van den Ouden, die al sinds november 2004 werkzaam is bij ons kantoor, wordt de dagelijkse leiding van het kantoor ingevuld.
Mr. Kreukniet Mr. W. (Pim) Kreukniet Oprichter Ik ben in 1982 begonnen als belastingadviseur bij Kammer en Luhrman Belastingadviseurs te Den Haag. Vervolgens heb ik gewerkt bij het fiscaal juridisch adviesbureau bij Nationale Nederlanden om in 1988 te beginnen met de portefeuille die nog steeds aan mijn kantoor verbonden is.
Handtekening Pim
K. van den Ouden Krystel van den Ouden Mede-oprichter Ik ben in 2002 begonnen als assistent-accountant bij een accountantskantoor in Barendrecht. Sinds november 2004 ben ik werkzaam bij dit kantoor en heb ik samen met Pim Kreukniet gewerkt aan de opbouw ervan.

Voorkant pandHet kantoor is een administratie- en belastingadvieskantoor dat zich bezig houdt met advisering en begeleiding op juridisch en fiscaal gebied van particulieren en ondernemers die werkzaam zijn in het midden- en kleinbedrijf, waarbij wij een splitsing maken in enerzijds het MKB-bedrijf algemeen en anderzijds het MKB-bedrijf dat werkzaam is in de medische of para medische beroepen.

Particuliere cliënten adviseren wij onder andere op het fiscale gebied van de huwelijkse voorwaarden, schenkingen, testamenten terwijl ook de aangifte inkomstenbelasting of de aangifte schenk- of erfbelasting tot het adviesterrein van ons kantoor behoren.

Voor de zakelijke cliënten (ondernemers) stellen wij onder andere de jaarrekening samen. Het kan hierbij gaan om cliënten die in de maatschapsvorm samenwerken of zelfstandigen die al dan niet in een B.V. vorm hun beroep uitoefenen. De daarbij behorende aangiften inkomsten- of vennootschapsbelasting behoren ook tot de expertise van het kantoor. Heeft de ondernemer personeel in dienst dan kan ook de loonadministratie door ons kantoor worden verzorgd. Ook bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten of andere overeenkomsten kunnen wij u juridisch en fiscaal adviseren.

De vier kernwaarden van ons bedrijf

Wij helpen u met een heldere kijk op uw financiële pad
Binnen ons kantoor staat een aantal kernwaarden centraal, die een leidraad vormen voor de werkzaamheden. Zo staat ons kantoor voor hoge mate van deskundigheid, die terug te voeren is op jaren van ervaring, een vast contactpersoon waarmee u zaken doet, een financiële sparringpartner en is ons advies altijd op maat gemaakt en toegesneden op de cliënt.

Hoge mate van deskundigheid
Vaste contactpersonen
Altijd maatwerk advies
Financiële sparringpartner

Leer ons team kennen

Naast mr. W. Kreukniet en mw. K. Van den Ouden is nog een aantal andere werknemers in dienst, elk met hun eigen expertise.
KO Sandra home
Mw. S.A. van der Waal-Van Beek senior administratief medewerker werkzaam bij ons kantoor sinds november 2006
KO Jantine home
Mw. J. Vonk-Stans senior administratief medewerker
& salarisadministrateur
werkzaam bij ons kantoor sinds september 2018
KO Nathalie home
Mw. N. van den Ouden senior administratief medewerker
& assistent salarisadministrateur
werkzaam bij ons kantoor sinds oktober 2018
KO Marja home
Mw. M.K. Vat receptioniste & administratief medewerker werkzaam bij ons kantoor sinds september 2010

Wij leveren meer financieel overzicht dan alleen de jaarrekening!

U vindt ons in Barendrecht

Ons kantoor is te vinden op de grens van Rotterdam en Barendrecht en is direct gelegen aan de A15. Door de beschikbaarheid van kosteloze parkeerplaatsen rondom ons pand, ontvangen wij graag cliënten bij ons op kantoor. Mocht u een afspraak bij u op locatie wensen, behoort dit uiteraard ook tot de mogelijkheden.


s5 logo Escudostraat 34
2991XV Barendrecht
info@KO-belastingadviseurs.nl
Tel: 078-6824197